Oldal tetejére
A Startlap Aktuális rovatában megtalálod a legfrissebb hazai és külföldi híreket.
A legfontosabb gazdasági és politikai hírek mellett megtudhatod a legfrissebb sporteredményeket, olvashatsz bűnügyi tudósításokat, forró sztárpletykákat.
Kíváncsi vagy, milyen idő lesz hétvégén? Keresd az egyhetes időjárás elrejelzést a Startlapon!
Kedvezményesen nyaralnál, vadászol a napi akciókra? Napi és szezonális ajánlataink között biztosan találsz kedvedre valót.
hirdetés

Fókuszban - 2014. április 20., vasárnap

 
Egészség, szépség, életmód, család

A csodatévő spárga
Tippek a főzéséhez és a tárolásához.

Startlap tematikus oldalak
 

 
Kedvenc linkek

Időjárás Budapest

15°C
erősen felhős

v

17°C

h

22°C

k

22°C

sz

23°C

 
Hirdetés

 
Hirdetés

 
Lottó

16.hét - Aktuális nyerőszámok
Ötöslottó

29

40

46

72

90

Várható főnyeremény: 626 millió Ft!
Hatoslottó

6

17

34

37

41

44

Várható főnyeremény: 292 millió Ft!
Startlap tippek
Válassza ki, melyik játéktípusra kér tippeket!
 

Utazás

 
 

Gazdaság, pénzügyek

 

 
Tőzsdeárfolyam

Tőzsdetáblázatok
MOL12805.00-0,35%
RICHTER3800.00-1,02%
OTP4263.00-1,5%
MTELEKOM309.000%

 
Ingatlan, lakás, ház

Lakása van?
Fontos változások jönnek!
Startlap IngatlanOtthontérképMinden, ami ingatlan185 000 ingatlanhirdetés vár a StartaprónIngatlan.comLakásbiztosítás, akár 50% kedvezménnyel
 

Válasszon ingatlan típust

Válasszon települést

Adja meg az árát

 

Szórakozás

 

 
Napi cuki

 
Nézz bele! YouTube videók

Különös barátság kezdete
Húsvéti előrejelzés :)
Szerinted megérdemelte?
Blöki aki kiakad saját magán
Így ne vágj fát!
A világ legokosabb kutyája
30 sláger egy perc alatt
A világ legvidámabb nagymamája
Pöttöm harcművészek ha beindulnak
Pici elefánt ha ismerkedni szeretne
Ezért ne örülj annyira a medvének!
Halat simogattál már?
Az ember, aki oroszlánokkal nőtt fel
Ezt tényleg látni kell!
Hihetetlen pillanat: a siket nő először hall!
Hoppá, csak egy sima játéknak tűnt
Ez a hidegzuhany, amin mindenki nevet!
Nagymamám egy profi táncos!
A nagy megmenekülés
Hátborzongató ahogy lelép!
Aki 14 világsztár hangján énekel
Ilyen csodálatosat ritkán látsz
Ilyen ajtót láttál már?
Oké, hogy trükk, de hogy csinálja?
Igen, a te kutyád is ezt csinálja!
Egy gép megveri a bajnokot?
Olyan gyönyörű, hogy el sem hiszed
Így csak a gyerek tud örülni!
Olcsó trükk, káprázatos végeredmény
Ezért ő a legjobb golfos!
Ilyen illedelmes kutyusokat még soha nem láttál
Bátor kiscica nem hagyja magát!
Cuki ez a kiskacsa, ki ne hagyd!
Egy igazi táncos, még ha duci is!
Nézd, hogy imádják a fagyit!
Ők a legügyetlenebb cicusok
Tud valaki egy jó rejtekhelyet?
Rossz kutya
Gyerekek, ilyen gyorsan nekem már nem megy
Itt a piros, hol a piros?
Ekkora labdát még sosem láttunk!
Kacsa pikniken

 
Szótár, lexikon

Egynyelvű angol szótár - Dictionary.com

 
Webjava - Ezt látnod kell!

 
Napi horoszkóp

Kos: Kedves Kos! Hajlamos vagy úgy tekinteni a vasárnapra, mintha semmi dolgod sem lenne, pedig nagyon is sok dolgod van, hiszen te vagy a Húsvéti Nyuszi. No nem az igazi, szerencsére, de valakinek vagy valakiknek a környezetedben te csinálhatod meg a húsvétvasárnapi hangulatát. Ez egy áldott helyzet, amit érdemes kihasználnod, hiszen most sok szeretetet adhatsz.
Bika: Kedves Bika! Nem is érted, mások miért nem rajonganak úgy ezért a tavaszkezdő ünnepért. Na jó, te sem a hivatalos ünnepi részért rajongsz, de nagyon ügyes vagy abban, hogy megcsináld a saját tavaszünnepedet. Ma mindent tudsz, amit ahhoz kell tudnod, hogy a családodnak egy szép és örömteli vasárnapot szervezz.
Ikrek: Kedves Ikrek! Akkor jártál el a legjobban, ha a húsvéti hosszú hétvégére elutaztál valahova, lehetőleg a családodhoz vagy a családoddal. Ha így tettél, most élvezheted, hogy nem te vagy a házigazda, és annak is örülhetsz, hogy holnap nem találnak rád a locsolók. Ha most a saját lakásodban vagy, akkor igen valószínű, hogy egész nap rohansz és azon aggódsz, hogy minden jól sikerüljön.
Rák: Kedves Rák! Mit kell tenni azért, nehogy igencsak szinten alul sikerüljön a teljes húsvéti hétvége? – ezen morfondíroznak a Rákok, akik igencsak könnyedén gondoskodnak arról, hogy ne romoljanak el a dolgok. Ha tegnap volt is benned feszültség, az leginkább amiatt lehetett, mert nem merted időben (és teljes mértékben) a kezedbe venni az irányítást.
Oroszlán: Kedves Oroszlán! Az apró nehézségek képesek teljesen felbosszantani téged vasárnap. Lehet, hogy ma minden ragyogó, de képes vagy elképzelt hibák, elképzelt párbeszédek és soha meg nem történt találkozások miatt aggódni, vagy inkább idegeskedni. Most arra kellene koncentrálnod, ami a jelenben történik, és nem arról kellene bosszantó fantáziákat gyártanod, ami egyszer talán lesz.
Szűz: Kedves Szűz! Figyelem, koncentráció és fegyelmezettség. Kérlek, nyugodj meg, nem lesz a húsvétvasárnapod ilyen nagyon szigorú, de az azért nem árt, ha hű maradsz az elveidhez és a problémamegoldó taktikádhoz. Ez a taktika elsősorban a rendszerezésben merül ki, és ennek a betartásához kell a figyelem, a koncentráció és a fegyelmezettség. Hidd el, ezzel együtt remek napod lesz ma.
Mérleg: Kedves Mérleg! Már nem hiszel el akárkinek akármit. És ez így nagyon is jól van. De arra érdemes figyelned, nehogy oda lyukadj ki, hogy már senkinek nem hiszel el semmit sem. Érdemes a vasárnapot arra szánnod, hogy a benned lévő cinizmust hitre és lelkesedésre cseréled. Ez nem is lesz olyan könnyű, ha nem hagyod, hogy a gyerekek mai lelkesedése rád ragadjon!
Skorpió: Kedves Skorpió! A csodák húsvét vasárnapján történnek. Jó, lehet, hogy a te csodáid nem olyan nagy és nem olyan spirituális csodák első ránézésre. De talán meg kellene ismerned azt a spirituális alapelvet, amely kimondja, hogy a csodák között nincsenek nagyságrendbeli különbségek. Tehát bárhogy is szerénykedsz, a te mai csodáid igenis csodák!
Nyilas: Kedves Nyilas! Bárhogy is próbálkozol, nem és nem lehet a mai napodat is rohanással és munkával tölteni. Lehet, hogy délelőtt még bedőlsz annak a gondolatnak, hogy ma egész nap sürgölődnöd kell ahhoz, hogy a család boldog legyen, de hamar rájöhetsz: a családnak arra van szüksége, hogy te boldog legyél, és nem arra, hogy egész napos szolgálatatot teljesíts miattuk.
Bak: Kedves Bak! Csodákat tudsz teremteni vasárnap. Mintha egy napba most annyi kreativitást és teremtőerőt kapnál, amennyit idén egész évben kaptál. Könnyen lehet, hogy ma a saját kezeddel készített játékokkal és húsvéti ajándékokkal aratod a legnagyobb sikert, és az is lehet, hogy arra kell rájönnöd: a környezeted sokkal nagyobb becsben tartja a kezed munkáját, mint te magad.
Vízöntő: Kedves Vízöntő! Nem kell túlbonyolítani a mai napot. Még akkor sem, ha túlbonyolításban világbajnok vagy. Ma érdemes az egyszerűségre fókuszálnod: az egyszerű szeretet, néhány érintés vagy őszinte gesztus lesz az, ami egészen biztosan széppé teszi a te húsvétvasárnapodat és a környezetedét is. Nincsenek valódi nagy elvárások feléd ma, ezt tartsd észben, ha lehet!
Halak: Kedves Halak! Nagy tervekkel indítod a mai napot, és ez rendjén is van így. Talán csak arra lenne érdemes figyelned, nehogy ezek a tervek föléd nőjenek és fenyegető árnyakként tornyosuljanak előtted. Könnyen lehet, hogy az, ami tegnap vonzó lehetőség volt, mára már ijesztő kötelességgé válik. Tartsd észben: a mai nap a családé, a pihenésé és a szórakozásé, nem kell senkinek sem bizonyítanod.
Nők Lapja Café napi horoszkópÚj szelek fújnak a párkapcsolatában?HoroszkópgyűjteményTitkos pénzrituáléval segítek ma Önnek!

 
TV, rádió, mozi, programok

Így ünnepeld a húsvétot!
Vidám programokat válogattunk nektek a húsvéti ünnepekre!
MOZI 24 - moziműsor, filmhírek, kritikákTV24.hu - Tévéműsor, ajánló, hírekPORT.hu - TévéműsorFilmek legálisan, ingyen
Tévécsatornák honlapjai:
Online rádióhallgatás:
Búvárruhában Amerika ellen - Halálos mélység kritika
Mozi kereső
Filmkereső

Facebook
 

 

Vásárlás

 

 
Minden Startlap-szolgáltatás

Szolgáltatásaink: